Såletilpasning

OFO tilbyr såletilpasning etter Formthotics konseptet. Dette er et anerkjent sålesystem som blant annet brukes av flere landslag her i Norge (håndballandslaget, skiskytterlandslaget, kombinertlandslaget). Formthotics er en ortopedisk innleggssåle som kan skreddersys til dine føtter. Den er biomekanisk utformet for å gi støtte til føttenes naturlige form.

 

Sålene er effektive ved behandling og forebygging av problemer i føtter og ben som for eksempel ved hæl-, Akilles-, skinnebenplager samt forfotsproblemer. Mange plager i rygg, hofte og knær kan ha direkte sammenheng med hvordan vi belaster beina våre pga endrede biomekaniske forhold. Såletilpasning kan ofte være et eller flere tiltak i behandlingen ved slike plager.

 

Ved OFO har våre fysioterapeuter som lager såler god erfaring og er kurset i dette. Vi vil foreta en grundig undersøkelse for å vurdere om dine plager kan bli bedret med såler. Sålene vil bli individuelt tilpasset på klinikken. Formthotics-sålen varmes opp i dine sko og former seg etter fasongen på dine føtter mens du står med skoene på. I tillegg kan sålen formes og endres for å sikre den perfekte passform til din fot.

 

Materialet i sålen er vanntett, lett å holde rent, lett holdbart og støtdempende.

 

Kontakt oss om du har spørsmål vedrørende såletilpasning, eller ta en titt inne på www.formthotics.com for mer informasjon.

Pris på såler inklusiv vurdering og tilpassing: 1250,-