Instituttet har åpnet!

Etter en lengre periode med stengte dører åpnet instituttet mandag 20/4 for 1-1-behandling av pasienter. Både fysioterapeuter og osteopater åpner for behandling med forbehold om å overholde retningslinjer om smitteverntiltak. Treningssenteret holdes fortsatt stengt som en følge av retninglinjene fra regjeringen.

 

Til pasienter som var i behandling før instituttet stengte: du vil bli kontaktet av din behandler i nærmeste fremtid. Om du ikke hører fra oss kan du også ringe eller sende e-post.

Til nye pasienter med eller uten henvisning: ring oss på 72 48 00 30 eller send en e-post til ns@ofo-as.no. Som et tiltak for å begrense folkemengden på instituttet trenger du ikke å komme innom. 

(PS! Fysioterapeuter med driftsavtale vil kunne ha noe lengre ventetid grunnet lengre behandlingstid og redusert effektivitet (f.eks grupper). Dette for å redusere smitterisiko og ivaretakelse av smittevern.)

 

Når du kommer til behandling ønsker vi at du/dere har vurdert følgende:

- Dersom du har feber eller symptomer på luftveisinfeksjon, eller vært i kontakt med smittet person eller personer som er i karantene, må behandlingen din utsettes.
Ved spørsmål eller at timen må avlyses ta kontakt på telefon, IKKE møt opp på instituttet.

- Er du selv i risikogruppen må du sørge for godt smittevern, også når du er til behandling.

- Alle pasienter skal vaske hender/sprite hender før og etter behandling. Gjestetoalettet ved inngang til instituttet kan benyttes for håndvask.

- Hold god avstand, minimum en meter.

- Kom direkte til timen din, slik at du slipper å oppholde deg på venterom mer enn nødvendig.

- Garderobene vil være stengt i denne perioden.

 

 

Med vennlig hilsen oss på Orkanger Fysioterapi & Osteopati.