Fysioterapi

Vi har til sammen 9 fysioterapeuter som jobber hos oss. Vi har variert bakgrunn og spesialiseringer og mulighet til å tilby individuelt tilpasset behandling.

 

Vi har en felles grunntanke om at behandling ved hjelp av veiledet trening er effektivt for mange plager, og at de aller fleste av oss har godt av litt mer bevegelse i hverdagen. Derfor har vi en aktiv tilnærming til mange problemstillinger. I tillegg benytter vi oss av behandling på benk når vi finner dette nødvendig.

 

Vi har 8 fysioterapeuter som jobber med driftstilskudd og 2 fysioterapeuter som jobber privat uten driftstilskudd. Alle våre fysioterapeuter har offentlig autorisasjon. 

Vi har ingen ventetid til våre to fysioterapeuter som jobber helprivate. Du kan bestille time ved å ringe til oss, eller vi timebestilling her på hjemmesiden.

 


Fysioterapeut i treningssalen

Mandager 18-20 og onsdager 18-20 er det fysioterapeut tilgjengelig i treningssalen.

Trening, Fysioterapi

Flere nyheter


Trening som behandling

Vi er opptatt av en god individuell behandlingsplan kombinert med tilpasset trening i treningssal og gode øvelser for hjemmebruk. Samfunnsutviklingen i dag er preget av en stadig mer stillesittende livsstil. Hverdagsaktiviteten blir lavere, vi sitter mye mer i ro og beveger oss mindre enn før.